Site menu:

Links

Teams

Doe je ook mee aan de Carbage Run en jou link ook hier? Neem dan contact met ons op!

Sponsoren

In het nieuws:

Welkom

Welkom op de site van Team Mevink, wij rijden mee in de Carbage Run van 2010 en zullen deze site gebruiken om onze voortgang bij te houden en te delen met jullie. Als je dit een leuk idee vindt, ons succes wil wensen of ons juist belachelijk maken dat we aan deze rally meedoen, laat dan vooral een berichtje achter in het gastenboek!
Allereerst mijn excuses voor de vaste lezers van dit blog. Door alle drukte en het gebrek aan internet zijn we niet in staat geweest dit blog tijdens de Carbage Run te updaten. Inmiddels zijn we weer thuis en ik zal proberen de route van Bratislava naar villach en van Villach naar het Gardameer te beschrijven. De conclusie kan ik alvast verklappen. Het was geweldig!

Bekijk de foto’s in het fotoalbum!