Site menu:

Links

Teams

Doe je ook mee aan de Carbage Run en jou link ook hier? Neem dan contact met ons op!

Sponsoren

In het nieuws:

Dakdragers

Het zat er dik aan te komen als je met vier man in één auto voor zeven dagen gaat rondrijden: een groot tekort aan bagageruimte! Dat betekent dus uitwijken naar andere plaatsen op of rond de auto. De enige twee mogelijkheden waren een aanhanger meeslepen of een dakkoffer op het dak monteren. De keuze uit die twee was voor ons snel gemaakt en zodoende zijn we op zoek gegaan naar een stel goede dakdragers. We wisten überhaupt niet of er wel passende dakdragers voor onze 7-serie bestonden maar na een korte zoektocht kwamen we erachter dat BMW weldegelijk dakdragers voor de e32 heeft geproduceerd.

Op Marktplaats kwamen we een advertentie tegen waarin de dakdragers werden aangeboden die wij zochten. De verkoper was enthousiast over het avontuur wat we tegemoet gaan en besloot ons enigszins te sponsoren door wat te zakken met de prijs, wat uiteraard zeer door ons wordt gewaardeerd. Er was een afspraak gemaakt om op 1 maart de dakdragers op te halen.

Omdat de dakdragers in Bilthoven stonden moest er even het één en ander geregeld worden wat betreft het ophalen. Het afgelopen weekend was mijn vader aan het taxeren in Naarden, De Bilt & houten, dé gelegenheid dus om de dakdragers op te halen. Zonder enige moeite hadden we het adres in Bilthoven gevonden en daar troffen we een BMW 3-serie met dakdragers, het leek dus dat we inderdaad goed zaten. Toen ik het pad op liep stapte de eigenaar net uit zijn zwarte Porsche 911, niet het beeld wat je verwacht bij iemand van ‘marktplaats’.

Na even handjes schudden kregen we de dakdragers mee. Aangezien we mijn vaders BMW e38 mee hadden vroeg ik meteen of hij het monteren van de dakdragers kon demonstreren. Eenmaal bij de auto bleek meneer ook een echte BMW-fan te zijn en al snel ging het gesprek over elk technisch onderdeel van de BMW, behalve de dakdragers ;). Na een kwartiertje gebabbeld te hebben gingen we er vandoor en hebben we op aanraden van de vriendelijke marktplaatsverkoper nog een heerlijk hapje gegeten in het ‘Wijn en Spijslokaal van Bilthoven’.

We zijn erg tevreden onze kwaliteit dakdragers en nu gaan we op zoek naar een goede grote dakkoffer!

Comments

Comment door Jeroen
Datum 3 maart 2010 at 15:18

Ziet er goed uit heren, lijkt mij ook erg verstandig, maar jullie komen toch nog wel gezellig bij ons barbeceuen? 😛

Comment door Mark Mevius
Datum 3 maart 2010 at 16:13

Uiteraard komen wij barbecueen, we hebben trouwens ook al een goed aanbod voor een dakkoffer, daarover binnenkort meer^.

Comment door Piekartz
Datum 6 maart 2010 at 19:00

hmmmm lekker, bbq

Comment door Jeroen
Datum 9 maart 2010 at 16:38

Jow, wanneer komt die mobiel terug van de stickerboer eigenlijk?
Als de stickerboer trouwens reclame plus is in Wierden dan hebben we het wel even over mijn schoonouders 😉
Maar ben benieuwd hoe de mobiel eruit ziet 😀

Write a comment