Site menu:

Links

Teams

Doe je ook mee aan de Carbage Run en jou link ook hier? Neem dan contact met ons op!

Sponsoren

In het nieuws:

BMW Bestickerd

Dinsdag 23 maart kregen we het bericht dat de BMW diezelfde avond nog beplakt zou worden, gelukkig zou dit op dezelfde plek gebeuren als het sleutelbeurtje.

We hebben uiteraard zelf een ontwerp gemaakt met genoeg plaatsen voor reclame, echter bleek deze niet mooi uit te komen op de auto. Daarom heeft de stickeraar een eigen ontwerpje in elkaar geknutseld waar onze wensen ook redelijk in verwerkt zitten. In dit ontwerp is nog rekening gehouden met stickers van andere sponsoren door genoeg lege ruimtes te houden.

BMW op de bouwbeursDe volgende dag is de auto naar Assen gereden om hier voor de hoofdsponsor (Global Betonwerken) als een soort van uithangbord te dienen met alle aanwezige reclame. Hier heeft de auto 3 dagen gestaan, waarna deze weer veilig is teruggekeerd naar Vriezenveen.


De foto’s zijn kwalitatief wat aan de lage kant, hier zullen zo snel mogelijk vervangende plaatjes voor geschoten worden!

Comments

Comment door Cynthia
Datum 10 maart 2011 at 23:39

Teammevink.. Retweeted it 🙂

Write a comment