Site menu:

Links

Teams

Doe je ook mee aan de Carbage Run en jou link ook hier? Neem dan contact met ons op!

Sponsoren

In het nieuws:

30 mei – Carbage Run barbecue!

Omdat de organisatie pas eind juni een meeting voor de Carbage Runners houdt lijkt het ons (Allcarholics & Mevink) een goed idee om een maand daarvoor alvast een pre-meeting te houden in de vorm van een barbecue! barbecueIedereen is uitgenodigd en we hopen om kennis te maken met een aantal teams. De datum die we gekozen hebben is zondag 30 mei, de aanvang is om 16:00 uur.
Als je van plan bent te komen met je team is het zaak dat iedereen zich individueel inschrijft, zodoende kunnen wij precies bepalen hoeveel eten/drinken er gehaald moet worden.
Voor meer informatie klik op lees meer ->. Op het forum loopt een topic over de barbecue. Heb je vragen, stel ze dan daar!

Schrijf je nu in!


Informatie van het forum:
Je kunt je HIER inschrijven
Aanhang of vrienden zijn ook welkom, zolang deze zich maar inschrijven.
Vermeld bij het aanmelden je naam en je team.
Wanneer?
De datum is zondag 30 mei, aanvang is om 16.00 tot 22.00
Voor het vaste bedrag van €15 onbeperkt drinken en bbqen.
Ook voor de BOB wordt gezorgdDe strikte inschrijving is uiteraard om te zorgen dat het aantal mensen/auto’s niet uit de hand loopt i.v.m. met de beschikbare ruimte.

Waar?
Team Mevink Mark Mevius
Oosteinde 97
7671AT Vriezenveen
Doorrijden naar achteren.Vanaf N36 Almelo/Enschede: Afslag Vriezenveen/Geesteren (NIET VRIEZENVEEN NOORD!), rechtsaf en dan het derde huis aan de linkerkant.
Vanaf N36 Hardenberg/Ommen: Idem maar dan linksaf onder aan de afrit .

27MC
Er is waarschijnlijk ook iemand die erg veel van 27MC afweet (geen carbagerunner) je zou met hem eens kunnen babbelen hierover.

Het programma:
Aanvang ongeveer 16.00.
Kennis maken elkaars auto’s bekijken tijd voor een ritje noem maar op eigenlijk is het een beetje wat je zelf wilt.
Rond 18.00 Heeft iedereen vast wel honger dan staat de BBQ klaar om flink te gaan eten.
Tot 22.00 Kun je BBQen drinken noem maar op. aangezien het op zondag is en maandag de meeste naar werk/school moeten lijkt het verstandig niet te lang door te gaan.

Dit is de opzet, als er suggesties zijn laat het weten. Wij hopen er een leuke dag van te maken zodat we dan elkaar al een beetje kennen voor de run.

PS. het zou natuurlijk wel leuk zijn als je zou verschijnen met de carbagerunners, aanhang is welkom. Iedereen moet zich individueel aanmelden bij de meeting mananger.

Groeten team Mevink en team Allcarholics.
Mark en Jeroen

Write a comment