Site menu:

Links

Teams

Doe je ook mee aan de Carbage Run en jou link ook hier? Neem dan contact met ons op!

Sponsoren

In het nieuws:

Einde hoofdsponsor

Slecht nieuws is ook nieuws dus vandaar dit blogbericht. Gisteren hebben wij besloten om niet langer met onze hoofdsponsor door te gaan. Na een goede start werden de afspraken en het contact snel slechter. Omdat de Carbage Run over een paar weken al plaats zal vinden hebben we besloten op zoek te gaan naar een andere hoofdsponsor. Helaas vielen bij het wegvallen ook een aantal kleinere sponsoren weg, hiervoor gaan we andere bedrijven charteren. Hopelijk vinden we op tijd een nieuwe hoofdsponsor!

Comments

Comment door Jeroen
Datum 4 juni 2010 at 14:59

Erg jammer, jullie hadden het zo goed voor elkaar.
Veel succes en hopelijk vind je optijd nog een paar lui die zo gek zijn hun zuur verdiende centjes in jullie te BMW te steken 😉

Write a comment