Site menu:

Links

Teams

Doe je ook mee aan de Carbage Run en jou link ook hier? Neem dan contact met ons op!

Sponsoren

In het nieuws:

Dag 2 – naar Wroclaw

Dag twee begon voor ons om half 10 ‘sochtends met de wekker op een drie sterren hotelkamer. Na een uitgebreid ontbijt hebben tot twaalf uur op het terras van het hotel gezeten. Om twaalf uur zou onze BMW gerepareerd zijn door de dealer dus stipt twaalf uur stonden we op de stoep. De glimlach van de monteur deed ons het goede nieuws al vermoeden, de BMW was weer gerepareerd en deed het prima. Ook waren er een aantal dingen gecontroleerd door de dealer en hij was er van overtuigd dat we de trip wel zouden kunnen uitrijden. Nadat we alles in de auto gepakt hebben zijn we op weg gegaan. Voor ons lag een reis van 950 kilometer autobahn. De eerste paar kilometers waren spannend maar daarna was wel duidelijk dat de BMW zich goed hield.

Al snel kregen we problemen met de omvormer (12 volt naar 220 volt) de fan bleef hangen. Wij van de snelweg af om wat repareerwerkzaamheden uit te voeren. We vonden dus een mooi inritje aan een doorgaande weg om in de schaduw te kunnen werken, echter bleek het inritje toch wat te mooi om waar te zijn te zijn. We vroegen ons al af wat een vrouw in BH in die camper aan de straat toch daar deed, maar daar kwamen we snel achter. Ze kwam naar ons toe en vroeg of we nog lang bleven staan, want anders kreeg ze geen klanten meer. Het bleek dus dat we met een prostituee te maken hadden. Ach wij konden de lol er wel van inzien maar ze waarschuwde dat haar pimp er elk moment kon aankomen en we dan wellicht een probleem hadden. Nou de pooier kwam er even later inderdaad aan, in een Fiat Punto… Hij vroeg hetzelfde als zijn prostituee en zag de humor van de zaak ook niet in. Even later hebben we onze weg vervolgd (foto volgt uiteraard) en zo ging de rit door.

Tot de Poolse grens hebben we nagenoeg geen problemen gehad. Bij de grens hebben we wat contant geld gewisseld en een wegenvignet gehaald om op de snelwegen te mogen rijden. De eerste weg waar we op reden in polen was dusdanig slecht dat we maximaal 60 KM/u konden halen in verband met onze kapotte schokdempers. Naderhand hoorde we dat we niet het enige team waren die hier last van hadden. Rond half 10 kwamen we op de finishplaats in Wroclaw aan. Pal naast het olympisch stadion stonden tientallen auto’s die duidelijk aan de carbage run meededen. Na het inchecken meteen doorgereden richting de (carbage run) camping, de eigenaar was het al goed zat (aangezien er al meer dan 250 Nederlands zich zonder reservering kwamen melden) maar we mochten er toch nog op. Na het uitgebreid verhalen uitwisselen was het alweer tijd om voor ons het bed op te zoeken. Vandaag helaas geen opdrachten kunnen uitvoeren, morgen hopelijk meer succes!

Foto’s volgen!

Hieronder een kaartje met een deel van de gereden route. Het laatste stuk ontbreekt helaas.

Comments

Comment door Sanne
Datum 21 juli 2010 at 09:32

Haha prostituee, 😀 Kan ook alleen jullie overkomen
Erg benieuwd naar foto’s van jullie reis 🙂

Comment door Tim
Datum 21 juli 2010 at 10:27

Nice dat het de tweede dag beter ging! Leuk verhaal weer!

Comment door michel
Datum 21 juli 2010 at 20:23

hahaha dat klinkt goed.

een hoertje is wel was beter dan een natte en lekkende koelvloeistofbakje…:P

Comment door louis vuitton millionaire sunglasses ebay price
Datum 23 mei 2015 at 13:15

Mentioned previously from the outset, there is a lot of details when it comes to article marketing. Ideally you will discover the following tips advantageous. You must currently get ahead of the sport if you’re fitting in with turn into a specialist, or simply trying to find a certain amount of background information.

Write a comment