Site menu:

Links

Teams

Doe je ook mee aan de Carbage Run en jou link ook hier? Neem dan contact met ons op!

Sponsoren

In het nieuws:

Dag 5 – naar Bordolino

Vandaag was de start een half uur eerder in verband met de vroegere aankomsttijd in Bardolino. Om 7 uur stonden we alle vier naast onze tent en hebben we na een frisse (lees: koude) douche hebben we de tenten opgeruimd en zijn vertrokken naar het startpunt van de rit, een parkeerplaats langs de weg. De opdrachten van vandaag waren allemaal vanuit de auto op te lossen. Dit vanwege de lange afstand en de relatief vroege uiterlijke binnenkomsttijd van 19:00 uur. Voor vandaag staat de route vast voor en brengt ons via bergpassen en smalle weggetjes langs de mooiste natuur en omgevingen. Op de bergpassen komen we bij elke rustplaats Carbage Runners tegen en de sterkte verhalen werden gretig uitgewisseld.

De bergweggetjes werden ingeruild voor snelweg en we haalden team na team in. Echter door een verkeerde afslag van ons haalden alle teams ons weer in dus konden we het spelletje weer opnieuw spelen. Rond het einde van de middag kwamen we aan in Bardolino en werden we gefeliciteerd door de organisatie.

De organisatie was snel klaar het met tellen van onze punten, dit aangezien we er slechts enkele gehaald hebben. Samen met Team Allcarholics zijn we op zoek gegaan naar onze vooraf gereserveerde camping. Deze vonden we op tien kilometer afstand van de finishplaats. Het heeft ons drie kwartier en 25 kilometer gekost om van receptie naar tentplaats (30m) te komen. Een gevalletje van miscommunicatie tussen de gastvrouw van de camping en ons. Na uiteindelijk de tenten opgezet te hebben kwamen er toch donkere wolken over het Gardameer aanzetten. Richting de club waar het eindfeest plaats zou vinden brak werkelijk de hel los. De regen werd zo erg dat besloten is te stoppen onderweg. Tijdens dat stoppen gutste het naar binnen via de 27MC antennekabel. Wij losten dat op middels een handdoek maar Team Allcarholics haalde de complete antenne naar binnen. Tot zover dus de communicatiemogelijkheid. Uiteindelijk (na 10 minuten) reden we weer verder en kwamen we bij de club aan. Inmiddels was het weer harder gaan regenen en waaien dus het in het stukje van auto naar club waren we allemaal zeiknat geregend. Binnen was het al niet veel beter. Het bier was moeilijk te verkrijgen, alle partytenten waren kapotgemaakt en het was veels te druk. Na de prijsuitreiking zijn we dus ook meteen doorgegaan om wat te eten, dat hadden we namelijk ook nog niet gedaan. Na een leuke pizzeria gevonden te hebben begon het wachten op de pizza. Meer dan een uur later kwamen eindelijk de pizza’s op tafel en konden we eten. Gelukkig hadden we genoeg gespreksstof en was het gezellig tot in de late uurtjes.

Write a comment