Site menu:

Links

Teams

Doe je ook mee aan de Carbage Run en jou link ook hier? Neem dan contact met ons op!

Het team

Een team voor de Carbage Run stel je natuurlijk niet zomaar samen, de volgende personen zijn zorgvuldig geselecteerd.

Allereerst hebben we hier Arjan Jurjens,  met zijn 21 jaren jong is hij de jongste van ons team en ook de enige die het studentenleven al gedag heeft gezegd. Hij brengt zijn tijd door als grafisch ontwerper bij Markant Sign. Zijn hobby’s zijn fitnessen, zwemmen, paintballen, auto’s en uiteraard computeren.

Ten tweede komt Ruben von Piekartz. Hij is opgegroeid in Vriezenveen, woont de laatste jaren in Daarlerveen en zit nu op kamers in Leeuwarden. Momenteel studeert hij communicatie & multimediadesign aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Hobby’s zijn gitaarspelen, computers, alles met auto’s en paintballen.

Als derde persoon hebben we Martijn Tijhoff mee, hij is vooral verantwoordelijk voor de technische kant en is overal wel (een beetje) in thuis. Ook gaat hij mee als tolk aangezien hij de enige is die überhaubt één woord duits spreekt. Martijn is de oudste van het stel woont in Vriezenveen, studeert aan het Saxion te Enschede waar hij de opleiding ICT Beheer volgt. Tijdens de Carbagerun hoopt hij afgestudeerd te zijn. Hobby’s zijn computers en paintball, met auto’s heeft hij weinig dus hij gaat meer mee voor de gezelligheid.

Uiteindelijk hebben we dan nog Mark Mevius, 22 jaar, geboren en getogen in Vriezenveen en woont daar nogsteeds. Studeert net zoals Martijn aan het Saxion te Enschede en volgt daar de opleiding Technische Informatica. Heeft altijd al mee willen doen aan zo’n rally als de Carbagerun en ziet dit dus als dé kans! Hobby’s zijn zoals de rest computers, auto’s & paintball.