Het team

Maak kennis met onze gedurfde crew:

🚀 Mark Mevius: De meester van de mechanica, altijd aan het sleutelen en onze rit tot in de puntjes afstellen. Zijn expertise zorgt ervoor dat we soepel door elke uitdaging rollen.

⚡️ Arjan Jurjens: De uitmuntende coureur, met een vlekkeloze rijvaardigheid en een scherp oog voor detail. Hij zorgt ervoor dat we altijd veilig en moeiteloos op onze bestemming arriveren, ongeacht de uitdagende wegen of omgevingen.

📸 Janneke Mevius: De documentairemaker achter de lens, die elk episch moment en adembenemend landschap dat we tegenkomen vastlegt. Haar shots brengen je naar het hart van ons avontuur.

🔧 Ruben von Piekartz: De MacGyver van ons team, uitgerust met een eindeloze voorraad gereedschap en een talent voor ingenieuze oplossingen. Als de zaken in de war raken, redt hij de dag met zijn vindingrijkheid.

💬 Tim Hemmer: De ultieme communicator, bedreven in onderhandelen en onderweg contact maken met de lokale bevolking. Hij helpt ons door culturele nuances te navigeren en onvergetelijke herinneringen te creĆ«ren.

🎉 Mees Elkerbout: De eeuwige optimist en morele booster, die zelfs in de moeilijkste situaties gelach en gejuich verspreidt. Haar aanstekelijke enthousiasme houdt ons de hele reis opgewekt.

Volg ons op deze epische rit terwijl we de Carbagerun 2024 veroveren! 🌍🔥 We nodigen je uit om deel te nemen aan ons avontuur en getuige te zijn van de triomfen, de ongelukken en de onvergetelijke banden die onderweg zijn gesmeed.

Blijf op de hoogte voor updates, exclusieve inhoud en een eerste blik op onze reis naar Helsinki. We vinden het geweldig om je mee te nemen voor de rit! 🎉✨

#AdventureJunkies #Carbagerun2024 #HelsinkiBound #TeamSpirit #FollowOurJourney