Team Mevink

Reparaties

🌟 Avontuur stopt nooit, zelfs niet op 2e Pinksterdag! 🚗💨

Terwijl de meeste mensen genoten van hun vrije dag, waren enkele van ons, dappere Carbagerun-deelnemers bezig met reparaties en onderhoud aan hun geliefde auto’s. Op 2e Pinksterdag stopten ze niet en gingen gewoon door met hun toewijding en vastberadenheid om hun voertuigen in topconditie te krijgen voor het avontuur dat voor ons ligt! 💪

Met gereedschapskisten open, motoren ronkend en handen vol olie en vet, zijn ze vastbesloten om elk probleem aan te pakken. Daardoor zijn er enkele opmerkelijke reparaties uitgevoerd door deze toegewijde deelnemers. De bougies zijn vervangen, waardoor de motoren weer soepel draaien en klaar zijn om te brullen op de weg naar Helsinki.

Daarnaast zijn de veerpoten gecontroleerd en helaas bleken deze gebroken te zijn! Deze zullen naderhand nog moeten worden vervangen, om ervoor te zorgen dat de auto’s de hobbelige wegen met vertrouwen kunnen trotseren.

En er is zelfs een opmerkelijke upgrade uitgevoerd in het interieur van de BMW E39. Deze is omgebouwd van 12 volt naar 230 volt, waardoor het team nu van nog meer comfort en gemak kan genieten tijdens hun reis.

Het bewonderenswaardige teamwerk, de technische kennis en de onvermoeibare inzet van deze deelnemers tonen hun passie voor de Carbagerun. Ze zorgen ervoor dat ze klaar zijn voor elk obstakel dat ze onderweg kunnen tegenkomen.

Dus terwijl iedereen aan het genieten was van een vrije dag, waren deze mannen hard aan het zwoegen, laten we een saluut brengen aan deze hardwerkende deelnemers, die zich inzetten om ervoor te zorgen dat ze op het juiste spoor blijven voor ons geweldige avontuur naar Helsinki!

#Carbagerun2024 #2ePinksterdag #Reparaties #Teamwork #Toewijding

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *