Team Mevink

Carbagerun 2024 naar Helsinki – Auto Update!

Carbagerun 2024 naar Helsinki – Auto Update! 🚗🇫🇮

Het avontuur komt steeds dichter bij en we zijn in volle voorbereiding voor de Carbagerun naar Helsinki in 2024. Om deze reden kunnen we met trots zeggen dat we zeker niet stil hebben gezeten!

Onze auto’s hebben onlangs een flinke make-over gehad en de eerste lagen Primer zitten erop. Een perfecte basis voor wat er nog komen gaat! Volgende week zal de officiĆ«le kleur erop komen en zullen we de laatste hand leggen aan de details.

Maar dat is nog niet alles! We zijn ook druk bezig met het bedenken en bouwen van wat extra toevoegingen om ons thema nog specialer te maken. Het belooft een epische reis te worden en we houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Blijf ons volgen om niets te missen van dit spannende avontuur! 🛣️👷‍♂️🚙

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *