Team Mevink

Yes, nieuwe datums voor onderhoud!

🚗💨🎥 Maak je klaar voor de Carbage Run! 🚗💨🎥

Beste Carbage Run-fans, we hebben geweldig nieuws! De data voor het onderhoud van onze BMW’s zijn weer gepland, zodat jullie volledig voorbereid kunnen zijn op ons volgende avontuur. Hier zijn de eerstvolgende datums voor het onderhoud:

9 juli: Onderhoud en inspectie van de BMW’s
16 juli: Controle van de Volkswagen.

Daarnaast hebben we al een bestelling gedaan voor het interieur. Als de producten binnen zijn gekomen, komt er uiteraard een preview.

In de tussentijd willen we jullie alvast een voorproefje geven van wat je kunt verwachten tijdens dit geweldige evenement. Bekijk dit opwindende filmpje waarin je de actie en de gekte van de Carbage Run kunt ervaren! 🎥🚗💨

We hopen dat dit filmpje je enthousiast maakt en je doet uitkijken naar de komende editie van de Carbage Run. Vergeet niet om ons te blijven volgen en ons als team te zien voorbereiden, op dit avontuurlijke evenement vol plezier en uitdagingen. Veel succes en geniet van de rit! 🚗💨✨ #CarbageRun #Voorbereiding

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *